El Salvador

Etter ca. 4 måneder i Nicaragua og León var det på tide å pakke sekken og reise videre. I løpet av tiden i León har jeg lært masse spansk, blitt kjent med en helt ny kultur, lært noen salsasteg og ikke minst blitt kjent med mange vakre mennesker. Det var trist å forlate denne trygge tilværelsen, men samtidig veldig spennende å reise videre for å oppleve nye land og kulturer. Første destinasjon var El Salvador, nærmere bestemt surfeparadiset El Tunco. El Tunco er en liten by på vestkysten av El Salvador, godt tilrettelagt for reisende med mange hosteller og hyggelige gater. Her tilbragte vi 3 dager med strandliv, surfing (prøvde hvertfall), mat og siste dagen dro vi opp i fjellene for en liten tur. Vi ble fortalt at vi skulle få se vakre fossefall og fantastisk natur. Fossefallene var jo fine, men det skal jo litt til for å imponere oss nordmenn. Godt var det med en liten tur ut i naturen hvertfall.

img_8911

95 meter fossefall

img_9010

img_9002

Fikk utfordret komfortsonen litt her, ser kanskje ikke så høyt ut, men for meg er 4 meter høyt nok 🙂

img_8989

img_8975

img_8973

img_8965

img_8946

img_8944

img_8940

img_8921

-Helle

Annonser

2 kommentarer til «El Salvador»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *