San Juan del Sur

Fredag morgen stod vår kjære skolebuss klar for avgang til San Juan del Sur. Fire timer sørover gikk til turen til det som skal være et surfeparadis for backpackere i Nicaragua.

img_3515 img_3588

Lørdag morgen startet med én times biltur til Playa Gigante hvor bølgene var perfekte for slike surfenybegynnere som noen av oss er, hvertfall meg selv. Etter et par timer i snille bølger ble vi kjørt med båt ut til en catamaran hvor resten av dagen skulle tilbringes. Noen av oss var tøffe nok til å hoppe fra en klippe, noen slappet av i båten mens andre kjørte på med en liten photoshoot.

img_3546 img_3576

Båtturen ble avsluttet med en nydelig solnedgang i det vi kjørte mot land igjen. Turen endte med middag på stranden før vi kjørte tilbake til San Juan del Sur.

img_3553 img_3577

Søndag ble vi hentet på hostellet og kjørt ut til en nydelig strand som heter Maderas. Nok en gang var det perfekte nybegynnerbølger så her gikk det virkelig an å få øvd seg. Etter noen timer med plasking i vannet stod vår kjøre skolebuss nok en gang å ventet på oss for å ta oss med tilbake til León.

img_3579    img_3595

Det var herlig å komme seg litt bort fra León så får prøve å gjøre det litt oftere.

-Helle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.