Jul i Argentina

Henger litt etter her, men med et varierende internett får jeg lastet opp bilder når internettet tillater det. To venner i Buenos Aires inviterte meg til leiligheten deres i Villa Gesell for å feire jul. Villa Gesell er en liten by ved kysten hvor argentinerne ofte reiser i sommerferien, altså mellom desember og februar. Veldig langt fra typisk jul i Norge, men utrolig behagelig med strand og varme.

Den første dagen på stranda var det så mye vind at vi såvidt klarte å være der, men måtte neste holde ut en liten stund i og med at vi tok turen dit.

Til middag spiste vi milanesa som er panert kjøtt, fisk eller grønnsaker. Hadde selskap av verdens skjønneste lille puddellignende hund som absolutt skulle sitte på fanget under middagen så da var det bare én ting å gjøre da 🙂

 

Jeg er virkelig heldig som har så fine og fantastiske venner her i Argentina. Til tross for mine utfordringer knyttet til språk og kulturforskjeller tar de så godt vare på meg og passer på <3

 

 

– Helle

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.