Refugio Lopez og Frey

Tid for å sjekke ut Andesfjellene! Tilbake til fjells, selv om det er deilig med sol og strand er det nok i fjellene jeg trives best. På forhånd hadde jeg spurt de på hostellet om hvilke turer de anbefalte og søkt litt på nett om vanskelighetsgrad og tidsbruk sånn for å ha med nok klær og mat. Man kan trygt halvere vanskelighetsgrad og tidsbruk, og det er kommer fra en meg som går relativt rolig og tar pauser hele tiden for å spise og ta bilder. Endte derfor med at jeg hadde med mat og klær nok for en hel familie på tur. Dog bedre enn det motsatte, altså å gå tom for mat og klær da 🙂

Nydelig utsikt hele veien opp mot Refugio Lopez.

Refugio betyr altså hytte og turen stopper som regel ved disse hyttene. For å gå på toppen må man gjerne ha både guide og klarteutstyr så det får jeg ha til gode.

På vei til Refugio Frey

1700 meter over havet.

– Helle

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *