Bariloche

Etter én uke i Buenos Aires med hinderløp og trening tok jeg turen mot Andesfjellene og Bariloche. Etter 23 timer i buss ankom jeg denne nydelige byen omringet av innsjøer og fjell. Hadde egentlig planer om å bruke første dagen på å bli kjent med byen og da det litt med ro etter bussturen, men det som er så gøy med å reise er at du møter så mange hyggelige folk som gjerne inkluderer deg i planene deres. Det ble derfor ikke en rolig dag, men 27 kilometer med sykling rundt mange av de innsjøene som finnes her.

Klar for tur!

Til tross for blå himmel og sol var ikke temperaturen i vannet noe å skryte av, så godt noen andre tok seg av badinga.

Måtte bare, haha!

Det er så mange hunder i dette landet og de er overalt, men selv om de virker eiersløse ser de bra ut og er kjempesnille.

– Helle

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *