Hinderløp

Forrige uke i Buenos Aires var det tid for ikke bare mitt første hinderløp, men også mitt andre. Det første løpet var så vellykket og gøy at jeg bare måtte melde meg på et til.

På det første løpet var vi en gjeng på godt over 20 personer som løp sammen. Løpet hadde 30 hinder fordelt over 8 km. Det var opp mot 30 varmegrader og jeg var livredd for å svime av under løpet, men heldigvis inneholdt hindrene både gjørme og vann så varmen var gentlig ikke et problem. I utgangspunktet pleier man jo å løpe for å prøve å få en relativt grei plassering, men det viste seg fort at her var det ingen som brydde seg om plassering. Uansett om du kjente personene eller ikke var det nesten konkurranse om å få lov til å hjelpe hverandre. Det var altså et veldig hyggelig løp og så godt som alle løp sammen fra start til slutt.

Min herlige argentinske familie klar for løp.

Fornøyde etter vel gjennomført løp.

Så var det tid for løp nummer 2. Her var vi bare 4 personer som deltok, men det satte ikke en stopper for stemningen. Dette løpet var noen kortere, bare 5 kilometer med 15 hinder, men her var organiseringen noe bedre og vi fikk til og med startnummer.

2 hinderløp vel gjennomført og de blir definitivt ikke de siste!

– Helle

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *