Colombia-Medellin

Neste stopp i Colombia var Medellin. Her ble det noen rolige dager med oppgaveskriving før vi fikk utforsket byen. En guidet tur til El Penol og Guatapé stod for tur, her skulle vi få se både én av Pablo Escobars eiendommer, Colombias mest fargerike by, Embalse del Penol og El Penol.

Etter 740 trappetrinn er man på toppen av El Penol som er en stor stein som ingen vet hvor kommer i fra. Imponerende trapper har blitt bygd opp langs steinen for at nysgjerrige turister som oss kan nyte den fantastiske utsikten fra toppen.

Mild sagt ganske bra utsikt fra toppen, mye folk da.

Utsikt over den store kunstige innsjøen Embalse del Penol

Guatapé er Colombias mest fargerike by, dog noe turistifisert, men veldig sjarmerende. De hadde også verdens beste iskaffe ved en av de små cafeene i sentrum.

Rundt om i Colombia er det ekstremt mye fokus på historien om Pablo Escobar, i Medellin var det ingen unntak. Her besøkte vi én av hans 400 (?) eiendommer. Denne eiendommen lå nydelig plassert ved denne kunstige innsjøen og man kan godt forstå hvorfor han valgte å bygge hus her. I dag er ikke husene i sin beste stand, men man kan se at det en gang var noen veldig fine og påkostede hus.

Utsikt fra et av soverommene

Vi fikk beskjed om å gå kjapt inn, ta bilde og gå ut igjen da taket holder på å rase sammen. Det gikk fint da 🙂

Utsikt fra baren

Solnedgang i Medellin

Etter ca. 12 timers tour med mye informasjon og mange inntrykk var det godt å avslutte en fantastisk dag med flotte mennesker. Møtte mange mennesker fra alle verdens hjørner på denne turen og alle var superhyggelige. Have to mention this one guy who is awesome, hello Amar!

-Helle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.