Las Peñitas

Kommer litt sent i gang med denne bloggingen, men bedre sent enn aldri. Nå har vi vært i León i fem uker og begynner å finne oss til rette. Ukene har gått utrolig fort og timeplanen er fylt opp hver eneste uke. Tre dager i uken er vi på Universitetet i León og de siste to dagene er vi på studiesenteret ved stranden. Mandag og tirsdag er det salsakurs, tirsdager ser vi på film, onsdager spilles det fotball, torsdag er det ut for å danse salsa og i helgene reiser mange bort fra León for å oppleve andre plasser. Selv har jeg kun vært på stranden i helgene, men etterhvert får jeg prøve å reise litt lengre vekk. Mange steder å oppleve her, men har jo en idé om å bli «flink» til å surfe så må tilbringe tid på stranden 🙂

Studiesenteret ligger på stranden Las Peñitas. To dager i uken har vi undervisning her.  Føles vel egentlig ikke som vi er på skolen. Pausene kan brukes til å jobbe med brunfargen eller ta et behagelig bad i Stillehavet.  Skolegården er av det behagelige slaget; en folketom strand med muligheter for surfing og fra «klasserommet» har vi den beste utsikten til stranden og havet.

Studiesenteret
Studiesenteret

 

Skolegården vår
Skolegården

img_8226

 

img_8252

Nydelige solnedganger hører til hverdagen på stranden
Nydelige solnedganger hører til hverdagen på stranden

img_8049

img_8221

– Helle

Annonser

2 kommentarer til «Las Peñitas»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *